30 september 2021

Gunter Lamoot legt Bridgeneers en Goodcamp op de rooster​

Of Gunter Lamoot een nieuwe show mocht komen uittesten bij de Bridgeneers? Het zal wel zijn! Note to self: niet op de eerste rij gaan zitten

Terug naar kantoor!

‘Back to work,’ zo heet de nieuwe show van Gunter Lamoot. Een post corona show. Vinden we elkaar na anderhalf jaar nog wel leuk? En kennen we elkaar eigenlijk wel? Wat wilden we altijd al, of net niet, weten over onze collega’s?

Gunter zocht het uit. Een gepersonaliseerde show op maat van Bridgeneers. Heerlijke weetjes en grappige linken. Er werd gelachen, hard gelachen. Hier en daar wat angstige blikken. Gelukkig onterecht. De man is zowaar zachter geworden, licht aaibaar zelfs.


Na afloop was iedereen het eens: het was fantastisch. Kantoorhond Rosa gromde ook tevreden. En vooral: straf hoeveel energie Gunter in de voorbereiding heeft gestoken. Wij zijn fan!

Goodcamp

Bridgeneers – handelsnaam van
Absoluut BV, Absoluut Zulu BV
& Lake Nimble BV
Remytoren, Vaartdijk 3, bus 601
3018 Leuven | Belgium

Breaking Conversations

Goodcamp is een Leuvens pop-upcommunicatiebureau, onder de vleugels van Bridgeneers, dat tot midden december 2021 campagnes uit de grond stampt die te maken hebben met mentale gezondheid en het breken van taboes. Als pop-upbureau is Goodcamp per definitie tijdsgebonden. Aarzel dus niet om ons te contacteren!